Blog

Kloubovka: Účinný pomocník při bolestivých potížích

Když se objeví bolest v kloubech, svalech nebo šlachách, může to ovlivnit naši každodenní pohyblivost a kvalitu života. Naštěstí existuje účinný pomocník, který může ulevit od bolesti a podpořit regeneraci - mast na klouby Kloubovka. Jedná se o bylinný přípravek, který je známý svými protizánětlivými a analgetickými vlastnostmi. V tomto článku si podrobněji představíme tuto mast a její účinky.

Co je Kloubovka?

Mast na klouby Kloubovka je 100% ručně vyráběná mast stvořená speciálně pro léčbu a pomoc při potížích s bolestí kloubů, šlach, svalů nebo zad. Je vyrobena z tinktury z bylinných extraktů českých léčivých bylin z apatyky lékárníka PhMr. Karla Dudka (pradědečka p. Maška) a jak říká pan Mašek, jedná se o starodávnou a originální recepturu dle lékopisu používaného v Lékárně u Zlatého Orla v Poličce už od roku 1887. Díky svému složení je tato mast šetrná k lidskému tělu a může být použita opakovaně bez rizika předávkování.

Jak mast pro klouby funguje?

Mast pro klouby působí na bolestivé partie rychle a účinně. Jakmile je aplikována na postiženou oblast, začne zklidňovat zánět a snižovat bolest. Bylinné složky v masti mají schopnost pronikat hluboko do tkání a působit na příčinu bolesti. Díky tomu dochází k okamžitému uvolnění a zklidnění potíží.

Při akutních stavech, jako jsou ústřely, houser, blokace a přetížení svalů, naraženiny, obraženiny, migrény, ztuhlá šíje, vymknutý kotník, křeče a bolesti způsobené špatnou rotací kloubů, je vhodné mast aplikovat co nejdříve po vzniku potíží a mazání je doporučováno alespoň 3x denně. Při intenzivní bolesti, může být mast aplikována s odstupem jedné hodiny, což zvýší její protibolestivý účinek.

Jak mast pro klouby používat?

Správné použití masti pro klouby je klíčové pro dosažení maximálních výsledků. Při chronických potížích se doporučuje mast aplikovat 2x denně - ráno po probuzení a večer před spaním. Pokud vás bolest ruší i v noci, můžete mast aplikovat i před spaním, což pomůže zlepšit kvalitu spánku.

 Účinky masti na klouby

Mast pro klouby má řadu pozitivních účinků na bolestivé kloubní potíže. Pravidelné používání této masti může přispět k:

  1. Snížení bolesti: Mast rychle působí na bolest kloubů, svalů a šlach a zklidňuje zánět v kloubech, svalech a šlachách.
  2. Podpoře regenerace: Díky svým bylinným extraktům mast podporuje regeneraci tkání a pomáhá rychleji hojit poškozené klouby.
  3. Zvýšení pohyblivosti: Pravidelné používání masti může zlepšit hybnost kloubů a přispět k lepší pohyblivosti.
  4. Příjemnému odpočinku: Mast také pomáhá povolovat svalové křeče, což přispívá k příjemnému odpočinku a uvolnění problémových oblastí.

Jak aplikovat mast na klouby?

Správná aplikace masti pro klouby je klíčová pro dosažení maximálních výsledků. Zde je několik tipů, jak mast aplikovat efektivně:

  1. Před aplikací masti si důkladně umyjte postiženou oblast a osušte ji.
  2. Mírně zahřejte mast mezi dlaněmi nebo pomocí teplého obkladu, aby se zvýšila jeho účinnost.
  3. Naneste mast na postiženou oblast a jemně ji vmasírujte krouživými pohyby. Ujistěte se, že mast je rovnoměrně rozprostřená.
  4. Po aplikaci masti nechte pokožku volně dýchat a neplánujte na ni další přímou expozici teplu nebo chladu.

 Mast pro klouby je účinný přírodní pomocník při bolestivých potížích kloubů, svalech a šlachách. Díky svým bylinným složkám dokáže rychle zklidnit zánět a snížit bolest. Pravidelné používání masti může přispět k regeneraci tkání a zlepšení pohyblivosti kloubů.

Nezapomeňte provést testování alergické reakce před prvním použitím masti a pokud bolest přetrvává, konzultujte potíže s lékařem.

Kloubovka je vhodná volba pro ty, kteří hledají přírodní alternativu pro léčbu bolestivých kloubních potíží. Nebo zkrátka jen pro uvolnění svalů po náročné fyzické práci.